Регистрация

Начало

Как успешно да продавате печатни продукти и услуги на малък и ценово ориентиран пазар?

Знаете ли как да позиционирате печатния си бизнес така, че да не ви се налага да влизате в ценова война с конкуренцията? Или вярвате, че на нашия малък пазар единственият начин да се продава е като дадете най-ниската цена?

Българска асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП) има удоволствието да ви покани на 26- 27 юни на двудневен уъркшоп RebootMoments с бизнес консултанта Lucien Moons, в който ще можете да научите най-добрите техники за продажби в условията на силна конкуренция, стагниращ и ценово ориентиран пазар.

Това е първото събитие, организирано ексклузивно за членовете на БАСГП, подкрепено от FESPA, на която нашата асоциация е пълноправен член.
Не само това - уъркшопът е разделен на обучителни сесии в рамките на два дни, за да можете не само Вие, като собственик на бизнеса, но и вашите мениджъри и търговци, които контактуват с клиентите Ви, да бъдат обучени как да го правят по най-добрия начин.

Това е първото по рода си обучение в България, разработено от един от най-успешните бизнес консултанти в областта на дигиталния печат и рекламното производство Lucien Moons.

Дата и място на провеждане

26-27 юни 2015

26 юни от 10:00 до 18:00 часа
Уъркшоп за търговци и акаунти

27 юни от 10:00 до 18:00 часа
Уъркшоп за мениджъри и собственици

Боровец

Вход: След предварителна регистрация


Местата са ограничени, и ако желаете да участвате моля регистрирайте се тук

(регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на местата)