Как успешно да продавате печатни продукти и услуги на малък и ценово ориентиран пазар?

Знаете ли как да позиционирате печатния си бизнес така, че да не ви се налага да влизате в ценова война с конкуренцията? Или вярвате, че на нашия малък пазар единственият начин да се продава е като дадете най-ниската цена?

 

lucien

БАСГП има удоволствието да ви покани на 26- 27 юни на двудневен уъркшоп RebootMoments с бизнес консултанта Lucien Moons, в който ще можете да научите най-добрите техники за продажби в условията на силна конкуренция, стагниращ и ценово ориентиран пазар.

Уъркшопът ще се проведе в хотел Флора в ски курорт Боровец.

Вижте сайта на хотела тук. 

Това е първото събитие, организирано ексклузивно за членовете на БАСГП, подкрепено от FESPA, на която нашата асоциация е пълноправен член.

Иновативният модел на Lucien Moons помага на рекламни производители да променят бизнеса си така, че да се развива и работи на печалба дори на малки и ценови ориентирани пазари като българския. Подходящ е за както за стартиращи, така и за развити бизнеси с фокус върху оперативния, маркетинг и стратегическия план за управление.

Иновационният процес на RebootMoments е приложим във всеки реален бизнес и е структуриран така че да бъде внедреден по лесен начин. Започва с проблема и завършва с печалбата – така, както е изграден всеки идеален бизнес процес. Това обучение е проведено в над 90 компании в последните 4 години.

Не само това – уъркшопът е разделен на обучителни сесии в рамките на два дни, за да можете не само Вие, като собственик на бизнеса, но и вашите мениджъри и търговци, които контактуват с клиентите Ви, да бъдат обучени как да го правят по най-добрия начин.

Двудневният уъркшоп за нашите членове е базиран на интерактивни и персонализирани сесии, следващи следните стъпки:

Расте ли вашият бизнес по-бързо от бизнеса на конкуренцията? Или – как да разработите иновативни маркетинг услуги, така че да избегнете ценова война? Или какъв е най-добрият начин да промотирате нови услуги и продукти на пазара?

Програма – ден първи
RebootMoments за търговци и акаунти – как да продавате на клиентите по начин, който дава стойност, а не се фокусира само върху цената.

Програма – ден втори
RebootMoments за собственици и мениджъри на бизнес – как да промените бизнес, маркетинг и оперативния план на компанията по начин, който да ви помогне да растете и да генерирате печалба.

Какви са условията за участие?
Благодарение на спонсорството на FESPA и членството в БАСГП можем да Ви предложим добавена стойност и безценни знания, които многократно надвишават таксата за участие.

Моля, имайте предвид, че местата са ограничени до 25 души на ден.
Изберете в кой от двата дни желаете да присъствате:

Първият ден е само за тренинг и сесии за търговци и акаунти.
Вторият ден е само за тренинг и сесии за мениджъри и собственици на бизнес.

Такса участие за 1 човек от фирма, член на БАСГП: 50лв.

Такса за втори член от фирма, член на БАСГП: 50лв.

За всеки допълнителен член на вашата фирма, член на БАСГП: 100лв.

Такса участие за 1 човек от фирма, която не членува в БАСГП: 200лв.

Цената на човек включва: участие в 1 ден от уъркшопа + 2 кафе паузи и лек обяд

Извън таксата участие по желание допълнително се заплаща:
Вечеря: 30лв. / човек

Хотелско настаняване в Боровец: 65лв. / настаняване в двойна стая
Хотелът ще бъде обявен допълнително.

Всички цени са крайни.

За заявки за участие и повече информация:

Деси Тодорова / office@basgp.org

0878 100 149