Посещение на Феспа Евразия 2014

Българската Асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП), представлявана от група свои членове отбеляза присъствието си на ежегодното изложение Fespa Eurasia.

fespa_33

По покана на нашите колеги от турската асоциация ARED е направено посещение на един от водещите рекламни производители Sistem Reklam (http://www.sistemreklamcilik.com ).

fespa_22

Турската асоциация ARED е организация, чиято мисия е да популяризира външната реклама, превръщайки я в уважаван бизнес, подчинен на строго утвърдени стандарти и правила, както в страната, така и пред своите партъори в световен мащаб. Осигурявайки Международни стандарти за качество и надеждност на предоставяната услуга, създава условия за комуникация и солидарност между нейните членове.

fespa_stand1

Ежегодното изложение Fespa Eurasia отново смая посетителите си, като успя да привлече над 150 зложители от секторите на широкоформатния дигитален печат, ситопечат и печат върху текстил за урския, Източноевропейските и пазарите от Западна Азия. Събитието се проведе в CNR Expo, Истанбул, от 4 до 7 декември 2014 г. , предоставяйки на посетителите си, водещи професионалисти в индустрията, безплатен достъп до нови продуктови решения и тенденции на пазара, вдъхновяващи идеи, нови технологии и възможности.