Членове

Управителен съвет

Председател на УС: Анка Бимбалова, Графика МС ЕООД

Зам. председател на УС: Найден Найденов, АТИА ПРИНТ ООД

Секретар на Асоциацията: Десислава Тодорова, Полиграфия инфо ООД

Член на УС: Деница Стойчева, Сфера Дизайн, ЕООД

Член на УС: Нели Попова

 

Членове

АНТАЛИС БЪЛГАРИЯ ЕООД, София antalis-logo
Анталис  България – хартии и картони за полиграфията, материали за широкоформатен печат, офис хартии, ефектни хартии и картони, еко хартии.

Aнталис е създаден през 2000г. със сливането на около 40 международни компании за дистрибуция по целия свят. Днес компанията е изцяло собственост на Sequana. Находчивия подход към пазара и богатият опит от всички участващи компании, направи Анталис водещ дистрибутор на хартии и картони за полиграфията, материали за външна реклама и офис хартии в Европа. Благодарение на добре планирано производство, отлични пазарни позиции, прецизен избор на марки и богат опит на местни пазари, Анталис предлага на своите клиенти най-богатата и най-широко приложимата гама от продукти и услуги на пазара.
www.antalis.bg

 

atia_logoАтиа Принт ООД, София

Атиа принт е една от първите български фирми за широкоформатен печат с дългогодишен опит и добре сработен екип от специалисти. Затвореният ни цикъл на производство е оптималното решение за всеки клиент. Предлагаме пълно комплексно обслужване – идейни проекти, дизайн, предпечат, дигитален печат, метални конструкции, допълнителна обработка, монтажи и много други. От 12 април 2013г. фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008.
www.atiaprint.com

 

belji_logoБелжи ООД, Стара Загора

Белжи ООД е рекламна агенция, чиято цел е да обхваща всички дейности в областта на рекламата. Рекламен център Белжи разполага със собствена техническа база, която ни позволява гъвкавост в сроковете и ценово образуване в зависимост от индивидуалните изисквания на клиентите.
www.belji.com

 

Бивалвия ООД, София 

Бивалвия ООД се занимава с полиграфия и производство на тетрадки, календари, брандирани стелажи, кутии, папки със спирала и много други вече повече от 15 години. Фирмата разполага с високоскоростни автоматизирани машини за ламиниране, частично облицоване, топъл печат и преге, машини за поставяне на О-образна спирала, машини за производство на твърди корици, машини за ситопечат, подравняващи и режещи машини.
www.bivalvia.info

 

bulget_logoБУЛГЕД ООД, София

Фирма Булгед е основана през 1998г. и дейността ни стартира с предлагане на услуги в сферата на полиграфията. След години развитие и усъвършенстване днес те включват производство на форми за офсетов и флексографски печат, експонация на филми, сканиране, изготвяне на цифрови цветни проби.
От 2000г. прибавихме към портфолиото си и услуги, ориентирани към крайни клиенти – цифров офсетов печат и широкоформатен печат.
www.bulged.net

 

ВЕНЦИСЛАВ ЙОРДАНОВ – графичен дизайнер
Страстта му е лого дизайн, типография, корпоративна идентичност и останалите форми на приложната графика.
Завършил е НХА със специалност „Рекламен дизайн“.
Повече от 16 години работи в сферата на дизайна и рекламата, реализирайки множество проекти в областта на транспортната реклама.
Съосновател на www.npoekmu.me
Основател на AD Concept Ltd. (Creative advertising agency)
www.bgadv.com

 

graphica_mc_logoГРАФИКА МС ЕООД, София

Фирмата е търговско дружество и основната сфера на дейност е дистрибутиране на машини, консумативи и всичко, свързано с дигиталните технологии за печат, 2D, 3D и довършителна обработка.
Оторизиран дилър на Roland DG Corporation за България. Машини за широкоформатен дигитален печат, УВ плоскопечатни машини, режещи плотери, гравиращи машини, 3D принтери, принтери за карти, текстилни принтери. Оторизиран дилър на UNIVERSAL Laser Systems, USA, Brother, Япония, КИИАН, Италия.
www.graphicamc.com

 

j-point_logo

 

ДЖИ ПОЙНТ ООД, София

J Point е компания с традиции в дигиталния широкоформатен печат от 2003г. През годините изградихме отдели и екипи от специалисти с богат полиграфически опит и креативни решения. В J Point покриваме всички нива на услугата – от получаването на файл за печат до предаване на готовия продукт. За целта разполагаме със собствен машинен парк и специализирано звено за довършителни операции. Благодарение на високотехнологичните машини под марките Jeti на канадския производител GANDINNOVATIONS, HP и Roland гарантираме както безкомпромисно качество, така и скорост на печат над 300 м2/час.
www.j-point.net

 

 

impress_logo

 

ИМПРЕС ООД, Пловдив

Impress е динамична и иновативна компания с над 18 годишна история. Основното ни предимство е опита и умението да извършваме целия комплекс услуги, от креативната идея до готовия продукт, върху различни материали и с различни печатни технологии. Фирмата разполага с машини и оборудване за дигитален и офсетов печат, широкоформатен и плосък печат, и всички съпътстващи довършителни операции.
www.impressbg.com

 Коника Минолта Бизенс Солюшънс ЕООД, София

Коника Минолта е лидер в производството на печатни системи. Продуктовата гама обхваща решения от малкия офис до производствени отдели, рекламни агенции, печатници, центрове за печатни услуги и др.
www.konicaminolta.bg

 

xerox_new_logo1

 

КСЕРОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД, София

Xerox е световен лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия.
Xerox предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда повече от 200 продукта.
www.xerox.bg

 

ПРИНТЕР.БГ ООД, Бургас logo

printer.bg е най-големият доставчик на широкоформатен дигитален печат в Бургас и региона, а със своята база и някои от технологиите си е с уникално присъствие на българския пазар.Ние сме специализирано предприятие за печат на винил, мрежа, фолио, текстил и много други материали за нуждите на рекламната индустрия.
При нас се изработват билборд, пана, калкани, транспаранти за външна реклама, печатаме фолио за брандиране на обекти или транспортни средства.
www.printer.bg

 

polygraphy_logo

 

ПОЛИГРАФИЯ ИНФО ООД, София

polygraphy.info е специализирана интернет медия.
Притежава и управлява портфолио от 7 уеб сайта, популяризиращи печатната индустрия и рекламното производство в интернет.
Единствената по рода си B2B медия в интернет, фокусирана върху печатната индустрия и рекламното производство.
www.polygraphy.info

 

 

 

РАДЕВ ПРИНТ ЕООД, Габрово

Директен и трансферен текстилен ситопечат. Тампонен печат на сувенири и различни детайли. Ситопечат – плосък и ротационен. Топъл печат – плосък и ротационен. Разполагаме с модерна база и добре обучен екип с дългогодишен опит в предлаганите услуги. Наши клиенти са основно рекламни агенции.
www.r-print.bg

 

            Сарв ЕООД, София 

САРВ е вносител на мастила и консумативи за ситопечат върху текстил. Официален дистрибутор за България на Wilflex, Magna Colours, PMI, Tekmar. Фирмата разполага със собствено напълно оборудвано студио за текстилен ситопечат подходящо за провеждане на демонстрации, семинари и обучения.
Екипът на САРВ е с повече от 20 години опит в печата на текстил и облекла.
www.sarv.bg

 

Сфера Дизайн ЕООД, София
Сфера дизайн работи в областта на графичния и интернет дизайн, предлага комплексно рекламно обслужване, както и индивидуални творчески решения.
Фирмата се състои от млад и амбициозен екип, който се грижи за Вас от идеята до реализирането й. От създаването и до сега работата на фирмата е тясно свързана с утвърждаването на име и авторитет.
www.sphere-design.biz

 

ТЕПЕДЕ-БЪЛГАРИЯ ЕООД, София

Фирмата предлага цялостни решения за широкоформатен печат включващи: машини, медии, мастила, RIP софтуер, цветови профили и техническа поддръжка и сервиз.
Широкоформатни машини на: EFI, MUTOH, Seiko, Hewlett Packard, Neolt, ES–TE, Cruse; софтуер на: Caldera, Onyx, Scanvec Amiable; мастила на: Seiko, Mutoh, Teckwin, Hewlett Packard, Magenta Vision, Triangle; материали за печат с воднобазирани, солвентни, UV и латексови принтери.
www.tepede.bg

 

trakia_logoТРАКИЯ ДИЗАЙН ООД, Стара Загора

Печат на фолио, перфо фолио, винил, канава, хартия и др.
Брандиране на щандове, магазини, превозни средства.
Собствена печатна база. Високо качество и производителност на добри цени.
www.trakia-design.com

 

fresh_print_logo

 

ФРЕШ ПРИНТ ООД,

Широкоформатен печат на билбордове, калкани, винилна мрежа, транспаранти, PVC фолиа, перфофолио, знамена, фирмени табели, строителна мрежа и др.
Дигитален печат на визитки, бланки, листовки, брошури, каталози, дипляни, папки, календари, етикети, стикери и др.
www.freshprint.bg

 

shterev_logo

 

ЩЕРЕВ ЕТ

Работещи професионални решения за ламиниране. Машини за ламиниране: полиграфски системи, универсални и широкоформатни ламинатори.
Консултации в процеса на работа, сервизно обслужване.
www.shterev.bg

 

Pixel Print Studio съвместно с нашите партньори сме съсредоточени в  директения печат върху стъкло, плексиглас, мдф, дърво и други материали използвани в интериора и с иновативни технологии успяваме успешно да запечатаме и да защитим мастилата използвани при директния плоскоформатен печат. Благодарение на нашите партньори предлагаме и високакачествени фото тапети с индивидуален стил, дизайн и размери. С богатия си каталог от фотоси с високо качество и авторски фотографии, целим да предоставим възможност на клиенти, интериорни дизайнери и производители на мебели да създадът и реализирт, както бутиков проект спрямо своята индивидуалност, така и проект, насочен за масовия пазар.

Дългогодишния ни опит в сферата на мебелното производство, боядисването на мдф и интериорния дизайн, ние сме готови да отговорим на всички изисквания на клиенти, дизайнери и фирми занимаващи се с обзавеждане и интериотен дизайн с максимално високо качество и различни решения за интериора и не само.

www.pixelprintstudio.eu