Стани член

Какво е FESPA България и защо е полезно да се присъедините към нас?

  1. Чрез присъединяването си към FESPA България, ще може да разширите мрежата си от професионални контакти. Само така вашите идеи могат да намерят успешна реализация, в комбинация с достъп до безценно ноу-хау, получено по време на събития и пътувания, с участието на професионалисти от всички сфери на икономиката.
  2. Ставайки част от нашето семейство с над 15000 компании по целия свят, вие може да използвате логото на FESPA като своя визитка пред потенциални клиенти.
  3. Като член на FESPA България ще получите безплатен достъп до най-новите изследвания и публикации в областта на печата. По този начин ще изпреварите конкуренцията в посрещането на предизвикателствата пред своя бизнес.
  4. Изключителен достъп до VIP зоната на всички изложения на FESPA по целия свят 
  5. Копие от глобалното проучване на FESPA, най-големият проект за изследване на сито, дигиталния и широкоформатния печат
  6. Най-малко 20% отстъпка за годишните награди на FESPA и гала вечерята по време на церемонията за награждаване
  7. Достъп до технически ръководства по различни теми
  8. Възможности за контакти по време на всички събития на FESPA по целия свят
  9. Подкрепа и помощ от вашата местна асоциация, за да разберете повече, моля свържете се с Феспа България

За кого е полезна FESPA България?

За всяка фирма в графичната и печатна индустрии, желаеща да се развива, произвежда и успява, FESPA България може да осигури ефективен канал за обучение и намиране на нови пазарни ниши. Членове на асоциацията могат да бъдат, както печатници с различни технологични мощности, така също доставчици или други фирми в областта на графичния дизайн.

 

Какво предлага FESPA България на своите членове?

На първо място важна информация за технологичните и икономическите тенденции в отрасъла. Чрез FESPA България ще имате достъп до актуално обучение и семинари, свързани с управлението на бизнеса, нови технологии и професионална компетентност. Асоциацията има за цел да създава контакти между образователните институции в полиграфията и бизнеса, както и да задава общи бизнес правила за своите членове. FESPA България предоставя и безплатна информация по актуални въпроси от печатната индустрия чрез новини в своя уебсайт. Чрез световната FESPA организация могат да се изградят международни контакти, от които да се възползват членовете на българската асоциация.

 

Задачи пред FESPA България

FESPA България иска да отговори на предизвикателствата от трансформацията в графичния сектор и размиването на границите между различните типове печатни технологии. Най-честият проблем сред компаниите в бранша е ниската рентабилност, водеща след себе си невъзможността за адекватно развитие на бизнеса. Ето защо задачата на FESPA България е да подобри рентабилността и конкурентоспособността в сектора, чрез система от международни контакти и доказано работещи практики.

 

Присъединете се към FESPA България, ако искате да сте сред успешните компании в бранша!

 

Преди да подадете заявка за членство, моля запознайте се с изискванията за членство.

1. Моля, прочетете устава на БАСГП тук.

2. Запознайте се с най-често задаваните въпроси тук.

3. Попълнете заявката за членство тук.

Според устава ни, нови членове се приемат на Общо събрание след кратко предствяне на кандидата и гласуване на кандидатурата.
Общи събрания се провеждат два пъти годишно.

Моля, ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:

Десислава Тодорова
Секретар на БАСГП
Тел.: +359 87 8100 149
E-mail: office@basgp.org

Ива Анастасова
Технически секретар на БАСГП
Тел.: +359 88 9203 754
E-mail: office@basgp.org