Членове

Управителен съвет

 

Председател на УС: Анка Бимбалова, Графика МС ЕООД

Зам. председател на УС: Найден Найденов, АТИА ПРИНТ ООД

Член на УС: Александър Танев, Принтер БГ ООД

Член на УС: Живко Желязков, Белжи ООД

Секретар на Асоциацията: Десислава Тодорова, Полиграфия инфо ООД

 

Членове

АНТАЛИС БЪЛГАРИЯ ЕООД, София antalis-logo
Анталис  България – хартии и картони за полиграфията, материали за широкоформатен печат, офис хартии, ефектни хартии и картони, еко хартии.
Aнталис е създаден през 2000г. със сливането на около 40 международни компании за дистрибуция по целия свят. Днес компанията е изцяло собственост на Sequana. Находчивия подход към пазара и богатият опит от всички участващи компании, направи Анталис водещ дистрибутор на хартии и картони за полиграфията, материали за външна реклама и офис хартии в Европа. Благодарение на добре планирано производство, отлични пазарни позиции, прецизен избор на марки и богат опит на местни пазари, Анталис предлага на своите клиенти най-богатата и най-широко приложимата гама от продукти и услуги на пазара.
www.antalis.bg

 

АРТ СТИЛ ООД, Варна
Арт Стил ООД предлага интериорни и екстериорни решения, грart_style_logoафичен и 3D дизайн, предпечат, печат, изработка, монтаж и поддръжка на рекламни конструкции, дисплеи, както и всякакъв вид рекламни материали.
От 2002г. Арт Стил ООД работи в областта на интериорната, екстериорната и сувенирната реклама. Благодарение на богатия си машинен парк успява да покрие почти всички области в рекламния бизнес: външна реклама, цифров, офсетов, широкоформатен печат, трансферен печат, изработване и брандиране на сувенири. Едни от изпълняваните проекти са дизайн и изработване на светещи реклами, брандиране на витрини, билбордове, рекламни пана, печат на флаери, силиконови стикери, значки и др.
www.artstylebg.com

 

АТИА ПРИНТ ООД, София
atia_logoАтиа Принт е една от първите български фирми за широкоформатен печат с дългогодишен опит и добре сработен екип от специалисти. Затвореният ни цикъл на производство е оптималното решение за всеки клиент. Предлагаме пълно комплексно обслужване – идейни проекти, дизайн, предпечат, дигитален печат, метални конструкции, допълнителна обработка, монтажи и много други. От 12 април 2013г. фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008.
www.atiaprint.com

 

БЕЛЖИ ЕООД, Стара Загора
belji_logoБелжи ООД е рекламна агенция, чиято цел е да обхваща всички дейности в областта на рекламата. Рекламен център Белжи разполага със собствена техническа база, която ни позволява гъвкавост в сроковете и ценово образуване в зависимост от индивидуалните изисквания на клиентите.
www.belji.com

 

БУЛГЕД ООД, София
bulget_logoФирма Булгед е основана през 1998г. и дейността ни стартира с предлагане на услуги в сферата на полиграфията. След години развитие и усъвършенстване днес те включват производство на форми за офсетов и флексографски печат, експонация на филми, сканиране, изготвяне на цифрови цветни проби.
От 2000г. прибавихме към портфолиото си и услуги, ориентирани към крайни клиенти – цифров офсетов печат и широкоформатен печат.
www.bulged.net

 

ВЕНЦИСЛАВ ЙОРДАНОВ – графичен дизайнер
Страстта му е лого дизайн, типография, корпоративна идентичност и останалите форми на приложната графика.
Завършил е НХА със специалност „Рекламен дизайн“.
Повече от 16 години работи в сферата на дизайна и рекламата, реализирайки множество проекти в областта на транспортната реклама.
Съосновател на www.npoekmu.me
Основател на AD Concept Ltd. (Creative advertising agency)
Уеб сайт: www.bgadv.com

 

ГРАФИКА МС ЕООД, София
graphica_mc_logoФирмата е търговско дружество и основната сфера на дейност е дистрибутиране на машини, консумативи и всичко, свързано с дигиталните технологии за печат, 2D, 3D и довършителна обработка.
Оторизиран дилър на Roland DG Corporation за България. Машини за широкоформатен дигитален печат, УВ плоскопечатни машини, режещи плотери, гравиращи машини, 3D принтери, принтери за карти, текстилни принтери. Оторизиран дилър на UNIVERSAL Laser Systems, USA, Brother, Япония, КИИАН, Италия.
www.graphicamc.com

 

ДЖИ ПОЙНТ ООД, София
j-point_logoJ Point е компания с традиции в дигиталния широкоформатен печат от 2003г. През годините изградихме отдели и екипи от специалисти с богат полиграфически опит и креативни решения. В J Point покриваме всички нива на услугата – от получаването на файл за печат до предаване на готовия продукт. За целта разполагаме със собствен машинен парк и специализирано звено за довършителни операции. Благодарение на високотехнологичните машини под марките Jeti на канадския производител GANDINNOVATIONS, HP и Roland гарантираме както безкомпромисно качество, така и скорост на печат над 300 м2/час.
www.j-point.net

 

ЗЕБРА ООД, Пловдив
Фирмата работи в сферата на дигиталните технологии по европейски маниер и модерно технологично оборудване, в крак със световните тенденции.
www.zebrastyle.com

 

ИМПРЕС ООД, Пловдив
impress_logoImpress е динамична и иновативна компания с над 18 годишна история. Основното ни предимство е опита и умението да извършваме целия комплекс услуги, от креативната идея до готовия продукт, върху различни материали и с различни печатни технологии. Фирмата разполага с машини и оборудване за дигитален и офсетов печат, широкоформатен и плосък печат, и всички съпътстващи довършителни операции.
www.impressbg.com

 

КОНИКА МИНОЛТА БЪЛГАРИЯ БИЗНЕС СЪЛЮШЪНС ЕООД, София
konica_minolta_logoКоника Минолта е лидер в производството на печатни системи. Продуктовата гама обхваща решения от малкия офис до производствени отдели, рекламни агенции, печатници, центрове за печатни услуги и др.
www.konicaminolta.bg

 

КРИЕЙТИВ ЦЕНТЪР ООД, София
CreativeCenter_logoКриейтив Център ООД е лидер в продажбите на Apple базирани решения в браншове като дизайн, предпечат, аудио и видео обработка. Дългогодишен партньор на X-Rite, Pantone и GMG Color в областта на управлението на цвета и контролa на продукцията. Фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008.
www.creativecenter.bg

 

КСЕРОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД, София
xerox_new_logo1Xerox е световен лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия.
Xerox предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда повече от 200 продукта.
www.xerox.bg

 

ПРИНТЕР.БГ ООД, Бургас logo

printer.bg е най-големият доставчик на широкоформатен дигитален печат в Бургас и региона, а със своята база и някои от технологиите си е с уникално присъствие на българския пазар.Ние сме специализирано предприятие за печат на винил, мрежа, фолио, текстил и много други материали за нуждите на рекламната индустрия.
При нас се изработват билборд, пана, калкани, транспаранти за външна реклама, печатаме фолио за брандиране на обекти или транспортни средства.
www.printer.bg

 

ПОЛИГРАФИЯ ИНФО ООД, София
polygraphy_logopolygraphy.info е специализирана интернет медия.
Притежава и управлява портфолио от 7 уеб сайта, популяризиращи печатната индустрия и рекламното производство в интернет.
Единствената по рода си B2B медия в интернет, фокусирана върху печатната индустрия и рекламното производство.
www.polygraphy.info

 

РАДЕВ ПРИНТ ООД, Габрово
rprint_logoДиректен и трансферен текстилен ситопечат. Тампонен печат на сувенири и различни детайли. Ситопечат – плосък и ротационен. Топъл печат – плосък и ротационен. Разполагаме с модерна база и добре обучен екип с дългогодишен опит в предлаганите услуги. Наши клиенти са основно рекламни агенции.
www.r-print.bg

 

LOGO_cfera_dizainСфера Дизайн ЕООД, София
Сфера дизайн работи в областта на графичния и интернет дизайн,
предлага комплексно рекламно обслужване, както и индивидуални творчески решения.
Фирмата се състои от млад и амбициозен екип, който се грижи за Вас от идеята до реализирането й.
От създаването и до сега работата на фирмата е тясно свързана с
утвърждаването на име и авторитет.
http://www.sphere-design.biz

 

ТОНАЛ ООД, Русе
tonal_logoРекламна агенция ТОНАЛ предлага на своите клиенти широкоформатен печат на винил, PVC фолио, перфо фолио, винилна мрежа, плат, хартия и други. Брандиране на превозни средства. В нашата производствена база към този момент разполагаме с машини на водещи световни производители като Hewlett Packard и ROLAND.
www.tonal.bg

 

 

ТЕПЕДЕ-БЪЛГАРИЯ ЕООД, София
tepete_logoФирмата предлага цялостни решения за широкоформатен печат включващи: машини, медии, мастила, RIP софтуер, цветови профили и техническа поддръжка и сервиз.
Широкоформатни машини на: EFI, MUTOH, Seiko, Hewlett Packard, Neolt, ES–TE, Cruse; софтуер на: Caldera, Onyx, Scanvec Amiable; мастила на: Seiko, Mutoh, Teckwin, Hewlett Packard, Magenta Vision, Triangle; материали за печат с воднобазирани, солвентни, UV и латексови принтери.
www.tepede.bg

 

ТРАКИЯ ДИЗАЙН ООД, Стара Загора
trakia_logoПечат на фолио, перфо фолио, винил, канава, хартия и др.
Брандиране на щандове, магазини, превозни средства.
Собствена печатна база. Високо качество и производителност на добри цени.
www.trakia-design.com

 

ФРЕШ ПРИНТ ООД, София
fresh_print_logoШирокоформатен печат на билбордове, калкани, винилна мрежа, транспаранти, PVC фолиа, перфофолио, знамена, фирмени табели, строителна мрежа и др.
Дигитален печат на визитки, бланки, листовки, брошури, каталози, дипляни, папки, календари, етикети, стикери и др.
„Фреш Принт” ООД разполага със собствена техническа база. Част от оборудването ни включва Seiko Color Painter H-74s, Nur Expedio Revolution, HP Scitex XL1500, 2 броя HP Scitex GrantJet и HP 9000S. Освен модерно оборудваното звено за широкоформатен печат ние разполагаме и с най-модерната за България печатна преса от трето поколение XEROX iGen3 110 SmartSizeTechnology. Машината е идеалното решение за експресни поръчки или малки тиражи на всякакви печатни издания върху разнообразни по дебелина и структура хартии. Незаменимо преимущество на XEROX iGen3 е възможността за отпечатване на защитни знаци и елементи от второ ниво на защита (холограмен текст, текст с размер 1 пункт и др.), както и на персонализирани изделия.
www.freshprint.bg

 

ЩЕРЕВ ЕТ
shterev_logoРаботещи професионални решения за ламиниране. Машини за ламиниране: полиграфски системи, универсални и широкоформатни ламинатори.
Консултации в процеса на работа, сервизно обслужване.
www.shterev.bg

 

Вашият коментар